Gode friske råvarer

Fundamentet i et godt måltid er gode, friske råvarer, og derfor får vi hos Et Godt Måltid leveret friske grøntsager og frugt mange gange om ugen. Det samme gælder for kød og fisk, hvor vi har udvalgt vores leverandører med stor omhu. Vi lader menuerne følge sæsonen og forener gode råvarer, en veludviklet kvalitetssans og høj faglig stolthed i vores moderne danske mad, som dufter og smager af mere.

Vores køkkenchef

Michael Dalsgaard er køkkenchef og omdrejningspunktet i vores køkken. Michael er kommet til os med solide erfaringer fra store og små hoteller og han er garant for et godt måltid.

Med Michael i spidsen tilberedes maden, så vi får det bedste ud af råvarerne. Vi inspireres af hele verden, men har fokus på de nære, lokale råvarer, og vi sætter en ære i at servere dig Et Godt Måltid.

Ring eller send en mail til Et Godt Måltid, hvis du vil vide mere om os eller vores gode mad.
FUNDAMENTET I ET GODT MÅLTID
Gode, friske råvarer, der altid følger sæsonen!
ET GODT MÅLTID | HELGE NIELSENS ALLÉ 2 | 8723 LØSNING | TLF.: +45 70 26 06 26 | kokken@lacrepe.dk